Du kan spise hele løken, også løkgresset. Da reduserer du både matsvinn og øker næringsinntaket.
Tang og tare må brukes med forsiktighet og ikke spises i store mengder, advarer Mattilsynet.
Flere grunner til å spise rød kål.
Mange av oss steker i olje, men hvor sunt er det egentlig?
Sesongen for norsk asparges er over allerede ved St.Hans.
Liten forskjell på innhold av omega-3
Salt, sukker og fett får oss til å spise mer enn hva vi trenger. Dette kjennertegner ultrabearbeidet mat.
Er økologisk mat sunnere?
Mindre kalorier i nøtter enn man har trodd.
Sunnere fett, men fremdeles ikke sunt.
Økt blodgjennomstrømning i hjernen av kakao.
Er kollagen nøkkelen til rynkefri hud?
Nylig kom Det internasjonale kreftforskningsinstituttet i WHO med en rapport som konkluderte med at bearbeidet kjøtt er kreftfremkallende.
Økt innhold av antioksidanter i frityrstekte grønnsaker.
Fra tradisjonsmat til sunn idealmat.
Protein i mager sjømat kan redusere risikoen hjerte- og karsykdom, viser norsk studie fra Nasjonalt Institutt for Ernærings- og Sjømatforskning.
Det er viktig å spise fet fisk, men hvit fisk er også sunt.
Mandler bedrer kvaliteten på kostholdet til både barn og voksne.
Går bort fra å kun anbefale magre meieriprodukter.
Å lage julekalender av appelsin og nellikspikere er en koselig og avslappende aktivitet for hele familien.
og litt lettere.
Ost kan beskytte mot hjerte- og karsykdom.
Sunnhet er nå viktigere enn lav pris.
Følger du anbefalingene har du ingenting å frykte.