• Kosthold
  • Oppskrifter
  • Helse
  • Medlemsklubb
  • Logg inn
  • Søk
  • Tester
  • Næringsstoffer
  • Matvarer
  • Livsstil
  • Helse
  • Barn
  • Gravide
  • Faktaark
  • Oppskrifter
      • Back
      • Menyer
      • Frokost
      • Lunch/kvelds
      • Mellommåltid
      • Middag
  1. Forsiden
  2. Kosthold

Kosthold

Kosthold

5 myter om aspartam

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 21. mai 2013

Udokumentert skremselspropaganda om aspartam.

Bramat tester pinneis

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 15. mai 2013

Terningkast 6 til de minste isene.

Bramat tester wienerpølser

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 08. mai 2013

Mest kjøtt og minst kalorier i de sunneste pølsene.

Øker egg kolesterolet?

Detaljer
Skrevet av: Mari Borge Eskerud, student klinisk ernæring
Publisert 06. mai 2013

Egg inneholder mye kolesterol, men betyr det at vi bør spise mindre egg?

Bramat tester rett-i-koppen-måltider

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 01. mai 2013

Mye salt og raske karbohydrater.

Spis poteten med skallet på!

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsfysiolog (MSc./Cand.scient. ernæringsbiologi)
Publisert 26. april 2013

Skreller du potetene, er halve vitsen borte.

Kaffe før og etter trening?

Detaljer
Skrevet av: Helene Høimyr, Muskelfysiolog og personlig trener (MSc. muskelfysiologi, BSc. molekylærbiologi)
Publisert 25. april 2013

Kan vi øke prestasjonen og forbedre restitusjonen vår med koffein?

Bramat tester potetlomper

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 24. april 2013

Stor forskjell i saltinnhold.

Bramat tester kjøttkaker

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 17. april 2013

Varierende innhold av kjøtt.

For mye muggsoppgifter i korn

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 13. april 2013

Barn kan få i seg for mye muggsoppgifter fra brød og korn.

Bramat tester fiskepålegg

Detaljer
Skrevet av: BraMat.no
Publisert 11. april 2013

Sardinene tar nesten alle sekserne!

Norge, det nye palmeoljefrie landet?

Detaljer
Skrevet av: Gjermund Vogt, forsker og Astrid Nilsson, seniorforsker, Nofima
Publisert 08. april 2013

Er det greit med litt palmeolje?

Ikke usunt med harske fiskeoljer?

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 04. april 2013

Ny studie tyder på at harsk fiskeolje er like bra som fersk.

Bramat tester musli

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 03. april 2013

Terningkast 6 til noen av billigmerkene.

Bramat tester bringebærsyltetøy

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 26. mars 2013

Stor variasjon i innholdet av bær og sukker.

Er fiskeforbruket i ferd med å snu?

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsfysiolog (MSc./Cand.scient. ernæringsbiologi)
Publisert 21. mars 2013

Lakseforbruket øker, også blant ungdom.

Bramat tester fiskekaker

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 20. mars 2013

Mye bra, men fremdeles mye salt!

Bramat tester barnebrød

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 13. mars 2013

Et greit valg, men hvorfor er ingen grovere?

Upasteurisert melk fremfor pasteurisert?

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 11. mars 2013

Er upasteurisert melk farlig, eller sunnere enn annen melk?

Antioksidanter- hjertets støttespiller!

Detaljer
Skrevet av: Line Merete Holen og Oumy Erica Wie Dia, studenter i samfunnsernæring
Publisert 07. mars 2013

Beskytter mot stress på kroppen.

Kan kylling bli fremtidens kilde til omega-3?

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsfysiolog (MSc./Cand.scient. ernæringsbiologi)
Publisert 06. mars 2013

Kylling matet med raps, får høyere innhold av omega-3 i kjøttet. 

Bramat tester søtpålegg

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 06. mars 2013

Terningkast 1 til over halvparten.

Kylling i stedet for fisk?

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsfysiolog (MSc./Cand.scient. ernæringsbiologi)
Publisert 01. mars 2013

Kan kylling bli fremtidens kilde til omega-3?

Bramat tester rømme og andre syrnede matlagingsprodukter

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 27. februar 2013

Kesam og yoghurt best i test.

Underkategorier

Oppskrifter Antall artikler:  422

Menyer Antall artikler:  2

Middag Antall artikler:  296

Frokost Antall artikler:  45

Lunch/kvelds Antall artikler:  25

Mellommåltid Antall artikler:  47

Matvarer Antall artikler:  233

Næringsstoffer Antall artikler:  113

Faktaark Antall artikler:  17

Tester Antall artikler:  541

Side 47 av 61

  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
https://bramat.no/produkter/grotmiks/

Siste fra bramat.no

Bramat tester peanøttsmør

Tester

Boef Bourguinon

Middag

Kokosolje sunnere enn palmeolje?

Ekspertsvar

Puls og styrke

Webtrening styrke

Lanserer eget kosttilskudd!

Annonse

Bramat tester skivet ost

Tester

Bramat

  • Kosthold
  • Oppskrifter
  • Helse
  • Medlemsklubb
  • Logg inn
  • Søk

Sunn & Sprek

  • Sprek
    • Trening
    • Tips
    • Oppskrifter
    • Registrer
    • Logg inn
© BraMat AS 2011 - 2025
  • Personvern og Informasjonskapsler
  • Kontakt