• Kosthold
  • Oppskrifter
  • Helse
  • Medlemsklubb
  • Logg inn
  • Søk
  • Tester
  • Næringsstoffer
  • Matvarer
  • Livsstil
  • Helse
  • Barn
  • Gravide
  • Faktaark
  • Oppskrifter
      • Back
      • Menyer
      • Frokost
      • Lunch/kvelds
      • Mellommåltid
      • Middag
  1. Forsiden
  2. Kosthold

Kosthold

Kosthold

Gartnerens høstfrikassé

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 10. april 2011

Frikassé er en tradisjonsrett som mange har minner om.

Furulysalat

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 08. april 2011

Passer til skinkestek, svinekoteletter, grillmat og spekemat.

Fylt paprika med ris og karbonadedeig

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 08. april 2011

Små, fylte paprika med ris og karbonadedeig er supre som en del av et tapasbord med sunne retter.

Fruktspyd

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 06. april 2011

Fruktspyd er friskt og godt. Passer til både spekemat, røkt skinke, som en dessert eller som en mellomrett for å rense ganen.

Fransk potet- og purresalat

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 05. april 2011

En veldig god og enkel potetsalat. Sommerlig og frisk. Kan anbefales.

Foliepakke på bål eller grill

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 05. april 2011

Vil du ha et sunnere alternativ til pølser på bålet eller grillen, så bør du prøve denne foliepakkede blandingen av kylling og grønnsaker.

Egg på couscous-salat

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 02. april 2011

Server egg på couscous-salat som en egen liten rett eller la den være en del av en større buffet.

Fiken i spekeskinke

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 02. april 2011

En enkel middelhavsinspirert forrett, perfekt for varme sommerdager.

Fersk suppe med svinekjøtt

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 02. april 2011

Svinekjøtt kan brukes til alt. Prøv en suppe med grønnsaker og svinekjøtt til lunsj, middag, kvelds, nattmat.

Foliebakt grønnsaksmiks

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 02. april 2011

Nydelig alternativ til salat som tilbehør til grillmat. Enkelt å lage og raskt ferdig på grillen eller i stekeovn.

Foliebakt indrefilet

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 02. april 2011

Svinefilet, grønnsaker, frukt, hvitvin med mer pakkes inn i aluminiumsfolie. Stekes på grillen eller i stekeovn. Lettlaget og godt!

Epleraita

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 02. april 2011

Denne varianten av det klassiske indiske tilbehøret er raskt og enkel å lage.

Fargerik salat med skinke

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 02. april 2011

Salat er sunt og godt og kan lages i endeløse varianter. Her er en frisk variant med kokt skinke, appelsin og ananas.

Enkel peppersjysaus

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 02. april 2011

Det er ingenting i veien med å bruke posesaus. Du kan gjerne piffe den opp litt med de smakene du måtte ønske, vi har valgt sjalottløk og pepper.

Eksotiske kotelettbiffer

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 02. april 2011

Med deilige smaker av mynte og mango, blir kotelettmiddagen riktig så eksotisk.

Dansk rugbrød med pastrami, løk og pepperrotkrem

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 02. april 2011

Godt når du vil ha en rask blings, men likevel ha det lille ekstra. Danskene kan rugbrød og pålegg.

Dampet kyllingfilet med sommerkål

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 01. april 2011

Legg kyllingfilet og sommerkål på rist i en gryte og la det dampe seg saftig og mørt.

Cæsarsandwich

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 31. mars 2011

Lag deg et herlig cæsarsandwich med egg, asparges og kyllingfilet. Det er den knallgode cæsardressingen som setter prikken over i-en.

Ciderbraiserte koteletter med rotfrukter

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 31. mars 2011

Koteletter er noe alle liker og med grønnsaker som følge blir dette en ordentlig god middag. Her er en vri smakstilsatt med eplecider.

Ciabatta med hamburgerrygg

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 29. mars 2011

Enkel og rask mat som metter. Ciabatta er brød som opprinnelig kommer fra Italia og har blitt veldig populært verden over.

Chiliwok med renskåret svinekjøtt

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 26. mars 2011

Raskt, magert og fantastisk godt. Renskåret svinekjøtt kan du spise med verdens beste samvittighet.

Chiligryte

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 25. mars 2011

Å dra dit pepperen gror, det skal vi ikke. Men en chiligryte setter sine spor.

Cajunsaus

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 25. mars 2011

Denne sausen er hot!!! Passer utmerket til grillet kjøtt.

Bulgursalat med egg

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 24. mars 2011

Prøv denne bulgursalaten med smaksrike grønnsaker, hakkede urter og solgule eggebåter. En mettende og god salat som gjerne kan serveres til middag.

Underkategorier

Oppskrifter Antall artikler:  422

Menyer Antall artikler:  2

Middag Antall artikler:  296

Frokost Antall artikler:  45

Lunch/kvelds Antall artikler:  25

Mellommåltid Antall artikler:  47

Matvarer Antall artikler:  233

Næringsstoffer Antall artikler:  113

Faktaark Antall artikler:  17

Tester Antall artikler:  541

Side 59 av 61

  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
https://bramat.no/produkter/grotmiks/

Siste fra bramat.no

Bramat tester peanøttsmør

Tester

Boef Bourguinon

Middag

Kokosolje sunnere enn palmeolje?

Ekspertsvar

Puls og styrke

Webtrening styrke

Lanserer eget kosttilskudd!

Annonse

Bramat tester skivet ost

Tester

Bramat

  • Kosthold
  • Oppskrifter
  • Helse
  • Medlemsklubb
  • Logg inn
  • Søk

Sunn & Sprek

  • Sprek
    • Trening
    • Tips
    • Oppskrifter
    • Registrer
    • Logg inn
© BraMat AS 2011 - 2025
  • Personvern og Informasjonskapsler
  • Kontakt