Superenkel kyllingsuppe.

Ingredienser

3 kyllingbryst
3 poteter
1 purre
½ løk
2 fedd hvitløk
1 boks hakkete tomater
½ ss tørket basilikum
½ ts karri
1 ts paprikakrydder
½ fersk chili (kan sløyfes)
2 terninger hønsebuljong
7 dl vann
Salt, pepper
Olivenolje

Slik gjør du

  1. Skjær kyllingen i små biter, og stek i litt olivenolje. Sett de ferdigstekte kyllingbitene til side.
  2. Skrell potetene og skjær dem i små terninger. Bruk kun den hvite delen på purren og skjær den i tynne ringer. Hakk løken.
  3. Varm opp litt olivenolje i en stekepanne, ha nedi finhakket hvitløk, løk og purre. La det frese et par minutter. Tilsett poteter, tomatboksen, krydder og vann og kok til potetene er ferdige.
  4. Bland ut buljongen i et par ss varmt vann og ha i stekepannen. Putt nedi den ferdigstekte kyllingen og la det hele småputre noen minutter.