• Kosthold
  • Oppskrifter
  • Helse
  • Medlemsklubb
  • Logg inn
  • Tester
  • Næringsstoffer
  • Matvarer
  • Livsstil
  • Helse
  • Barn
  • Gravide
  • Faktaark
  • Oppskrifter
      • Back
      • Menyer
      • Frokost
      • Lunch/kvelds
      • Mellommåltid
      • Middag
https://bramat.no/produkter/grotmiks/
https://bramat.no/produkter/grotmiks/
  1. Forsiden
  2. Kosthold
  3. Matvarer

Matvarer

Kost hold Matvarer, unsplash.com Wesual Click

Grove kornprodukter hver dag

Detaljer
Skrevet av: Mari Landås Warp, ernæringsstudent
Publisert 14. februar 2013

Korn, en del av et sunt kosthold. 

Lag ditt eget tacokrydder

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 04. februar 2013

Selvfølgelig kan taco være sunt!

Gode, magre sauser

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 29. januar 2013

Gode sauser trenger ikke være fete!

Trygt med sukkerfri brus?

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 15. januar 2013

Mattilsynet i EU konkluderer med at brus søtet med aspartam er ufarlig.

Grovkarbo har kommet for å bli

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 06. desember 2012

Fikk 2. plass på listen over årets nye ord.

Sjokolade, sunt eller bare godt?

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 04. desember 2012

Kan man bli avhengig av sjokolade?

Er hval bra "fisk" å spise?

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsfysiolog (MSc./Cand.scient. ernæringsbiologi)
Publisert 27. november 2012

Hva med transmaken, tungmetallene, bestanden og næringsstoffene? En kompleks matvare, men akk så deilig!

Sannheten om E-stoffer

Detaljer
Skrevet av: Trygve Eklund, styremedlem av Tekonologisk Matforum
Publisert 23. november 2012

Mange tjener gode penger på bøker, artikler, og foredrag der hensikten er å avsløre bruken av disse stoffene i industrielt fremstilte matvarer.

Syndige scampi - det verste du kan ha på tallerken

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsfysiolog (MSc./Cand.scient. ernæringsbiologi)
Publisert 10. november 2012

Det høye kolesterolinnholdet er ikke det verste med scampi.

Fakta om kokosolje

Detaljer
Skrevet av: Erik Arnesen, mastergradstudent ernæring
Publisert 08. november 2012

I det siste har kokosolje blitt populært som helsekost, og mange påstår at det er både sunt og slankende.

Ikke spis rå sopp!

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsfysiolog (MSc./Cand.scient. ernæringsbiologi)
Publisert 30. oktober 2012

Pleier du å bruke skivet sjampinjong i salaten, bør du slutte med det.

Problemet er ultrabearbeidet mat

Detaljer
Skrevet av: Erik Arnesen, Bsc. ernæring
Publisert 29. oktober 2012

Hva er egentlig naturlig mat?

Er det mest protein i plommen eller i hviten?

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsfysiolog (MSc./Cand.scient. ernæringsbiologi)
Publisert 28. oktober 2012

Egg er næringsrikt, men det er stor forskjell mellom plomme og hvite.

Viltkjøtt – magert og næringsrikt

Detaljer
Skrevet av: Camilla Hollerud Steinhovden og Sigrid Heldahl, ernæringsstudenter ved Atlantis Medisinske Høgskole
Publisert 25. oktober 2012

Flere gode grunner til å spise storvilt.

Gir melk økt risiko for hjerte- og karsykdom?

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, klinisk ernæringsfysiolog (Msc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 20. september 2012

Melk og meieriprodukter har lenge vært mistenkt som en risikofaktor for hjerte- og karsykdom. 

Pølser er ikke farlig å spise!

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsfysiolog (MSc./Cand.scient. ernæringsbiologi)
Publisert 19. september 2012

Selv om pølsemaking har fått en viss sosial oppsving, er det fortsatt ikke svært utbredt å skryte av høyt pølseforbruk i de fleste kretser.

Småbarnseksem og allergi

Detaljer
Skrevet av: Janne Kvammen, klinisk ernæringsfysiolog
Publisert 16. september 2012

Jeg har en sønn på 3,5 mnd som har hatt veldig mye småbarnseksem, og vi fikk påvist egg allergi ved prikktest.

Spis hvit fisk

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsfysiolog (MSc./Cand.scient. ernæringsbiologi)
Publisert 14. september 2012

Spis fet fisk lyder ofte kostholdsrådene, men du bør også spise hvit fisk.

All grunn til å spise kål

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsfysiolog (MSc./Cand.scient. ernæringsbiologi)
Publisert 13. september 2012

Spis kål året rundt, ikke bare til fårikålen. Denne billige grønnsaken, gjør susen for helsen, særlig om du velger grønnkål.

Tre gode grunner til å spise aubergine

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsfysiolog (MSc./Cand.scient. ernæringsbiologi)
Publisert 12. september 2012

Denne slektningen av poteten bør du spise mer av!

Slik lager du sunn hurtigmat hjemme

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsfysiolog (MSc./Cand.scient. ernæringsbiologi)
Publisert 30. juli 2012

Det er lett å lage sunn middag. Her får du gode tips og råd.

Er kokosfett slankende?

Detaljer
Skrevet av: Erik Arnesen, mastergradstudent ernæring
Publisert 25. juli 2012

Er kokosfett slankende?

MUK er ikke usunt

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 29. mars 2012

Slintrer og rester, eller like bra som annet kjøtt?

Stevia: etter den søte kløe...

Detaljer
Skrevet av: Matersunt.no
Publisert 02. februar 2012

Den søte planten som kan bli et naturlig alternativ til kunstige søtstoffer.

Side 8 av 10

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Siste fra bramat.no

"Blue zones" - stedene i verden der folk lever lengst og holder seg friskest

Helse

Kongesalat med scampi

Middag

Derfor bør flere kvinner bruke kreatin

Næringsstoffer

Beinskjør av å trene for mye?

Helse

Pilates med fokus på mage

Webtrening yoga og pilates

Derfor bør du lytte til ernæringsforskerne

Kosthold

Bramat

  • Kosthold
  • Oppskrifter
  • Helse
  • Medlemsklubb
  • Logg inn

Sunn & Sprek

  • Sprek
    • Trening
    • Tips
    • Oppskrifter
    • Registrer
    • Logg inn
© BraMat AS 2011 - 2025
  • Personvern
  • Informasjonskapsler
  • Kontakt