Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Fri tilgang til webtrening, oppskrifter, tips og råd fra ernæringsfysiolog.

Visste du at Bramat har sin egen medlemsklubb? Vi kaller den Sunn&Sprek. Her finner du mange bra treningsøkter som du kan gjøre hjemme foran PC´n. Styrketrening, yoga, pilates og stretching. Du får også tilgang til massevis av varierte og effektive utetreningsøkter. Og så har vi selvfølgelig mange sunne og digge oppskrifter som du kan velge mellom.

Se innhold av energi og næringsstoffer

Som medlem av Sunn&Sprek får du tilgang til sunn og smakfull mat. De fleste av rettene er næringsberegnet av vår kliniske ernæringsfysiolog, slik at du ser hvor mye energi og næringsstoffer du får i deg. Maten er variert, og inneholder mye av de matvarene og næringsstoffene som er bra for deg! Hvis du har som mål å gå ned i vekt, finner du også et forslag til en 3-dagers meny der du ser litt hvordan vi mener du bør spise hvis du skal ned i vekt.

Ukentlig tips og inspirasjon

Hver uke sender vi ut et ukebrev til alle våre medlemmer. Her får du et forslag til treningsplan for uken som kommer, og så tipser vi deg ofte om en matvare som du gjerne kan spise mer av. Vi deler også artikler, tips og råd. Målet med disse ukebrevene er å gi deg litt inspirasjon og informasjon slik at du syns det er lettere og morsommere å spise sunt, trene regelmessig, og ta vare på deg selv og kroppen din.

Spa- og treningshelger flere ganger i året

Flere ganger i året arrangerer vi spa- og treningshelger på Son spa. Neste treningshelg er allerede 1-3 april. På disse helgene er det masse bra trening, både ute og inne, god mat, spa- og velvære, og mye fine folk. Vi har noen ledige plasser i april, og så kjører vi en ny treningshelg i september. Alle våre medlemmer får alltid vite om disse treningshelgene først, slik at de er sikret plass.Påmelding og informasjon om våre treningshelger finner du på nettsidene til Son spa.

Allerede 22.-24. september 2023 arrangerer vi en ny spa- og treningshelg på fantastiske Son spa.

Hvis du syns at dette høres bra ut, så kan du registrere deg gratis her.

Annonse:

Sunn&Sprek

Bli med i Sunn&Sprek

Tjenesten er GRATIS og gir deg tilgang til:

  • Webtrening: Tren hvor du vil sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, yoga, eller pilates.
  • Sunne, smakfulle oppskrifter med utregnet energi- og næringsinnhold
  • Nye treningsplaner, oppskrifter og tips hver uke