• Kosthold
  • Oppskrifter
  • Helse
  • Medlemsklubb
  • Logg inn
  • Søk
  • Våre eksperter
  • Ekspertsvar
  • Ekspertinnlegg
  • Sponsorartikler
  • Anbefalte blogger
  1. Forsiden
  2. Eksperter
  3. Ekspertinnlegg

Ekspertinnlegg

Rød linsesuppe med spekeskinke

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 26. oktober 2017

Linsesuppe er godt, enkelt, sunt og billig.

Innhøsting og alt i ett-gryte

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsbiolog (Cand.scient.)
Publisert 08. oktober 2017

Godsaker fra kjøkkenhagen blir til deilig gryte på primusen når vi pusser opp. Se video!

Er du snart klar for alpintsesongen?

Detaljer
Skrevet av: Tommy Aslaksen, PT og multisporter
Publisert 29. september 2017

Slik trener du deg opp til skikjøringen.

Jordskokk [mest til glede]

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsbiolog (Cand.scient.)
Publisert 23. september 2017

Godt å ha en jordskokkvenn når egen avling svikter.

Protein til besvær

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsbiolog (Cand.scient.)
Publisert 08. september 2017

En vanlig feilmerking på protein, gjør det utfordrende å konkurrere på like premisser.

Kan vi leve både sunt og bærekraftig?

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsbiolog (Cand.scient.)
Publisert 02. september 2017

Å spise både bærekraftig og sunt kan by på visse utfordringer.

Slik lager du grønnkålchips

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsbiolog (Cand.scient.)
Publisert 04. august 2017

Grønnkålen er proppfull av vitaminer og mineraler.

Stangselleri vs. knollselleri

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsbiolog (Cand.scient.)
Publisert 28. april 2017

Kjenner du forskjellene og likhetene på knoll og stilk?

Nyt smaken av koriander- og fennikelbrød

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsbiolog (Cand.scient.)
Publisert 15. april 2017

Lag smakfullt grovbrød med koriander og fennikel.

5 Kostholdstrender for 2017

Detaljer
Skrevet av: Kristin Søfteland Sandvei, klinisk ernæringsfysiolog
Publisert 07. mars 2017

Larver og fermentert mat er bare noen av trendene dette året. 

Til dugnad for geita

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsbiolog (Cand.scient.)
Publisert 26. februar 2017

Norge har verdens friskeste geiter, men spiser minst. Overskuddskillingen er en uutnyttet ressurs og et skjult matsvinn.

Hjemmelaget urtekrydder og te

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsbiolog (Cand.scient.)
Publisert 17. februar 2017

Sunt, billig og godt av grønne urter.

Slik slipper du å mase om grønnsakene

Detaljer
Skrevet av: Marit Kolby Zinöcker, ernæringsbiolog, matviter og høyskolelektor på Bjørknes Høyskole.
Publisert 14. februar 2017

La barna spise grønnsakene før middag.

Tren hele eller deler av kroppen?

Detaljer
Skrevet av: Helene Høimyr, Muskelfysiolog og personlig trener (MSc. muskelfysiologi, BSc. molekylærbiologi)
Publisert 09. februar 2017

Ikke tren splitprogram hvis du ikke kan trene mange ganger per uke. 

Sitronvann for helsa?

Detaljer
Skrevet av: Mari Eskerud, klinisk ernæringsfysiolog
Publisert 23. januar 2017

Er det sunt å drikke sitronvann, eller er det bare et gammelt kjerringråd?

Mer av alt som er bra for deg!

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 02. januar 2017

Nytt år, nye muligheter, og ofte massevis av nyttårsforsetter.

Vakker og deilig festmat – Rødkålsalat

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsbiolog (Cand.scient.)
Publisert 31. desember 2016

Når sunn mat smaker like godt som den ser ut til.

Spis litt mindre, lev lengre?

Detaljer
Skrevet av: Kaare Norum, dr.med ernæringsvitenskap
Publisert 15. desember 2016

Hva skjer hvis vi får i oss alt vi trenger av næringstoffer, men reduserer litt på kaloriinntaket?

Litt vintervær gjør kålen søtere

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsbiolog (Cand.scient.)
Publisert 27. november 2016

Nå smaker vintergrønnsakene enda bedre!

Hvorfor begynne med birøkt?

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsbiolog (Cand.scient.)
Publisert 23. oktober 2016

Jeg har nå fullført min første sesong som birøkter. Birøkt er verdifullt for fremtiden vår – bli med på dugnaden.

Kålrot er bra for helsen

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsbiolog (Cand.scient.)
Publisert 14. oktober 2016

Kålrabi kan bidra til å forebygge sykdom, særlig om du tilbereder den optimalt.

Gir lettbrus diabetes?

Detaljer
Skrevet av: Mari Eskerud, klinisk ernæringsfysiolog
Publisert 10. oktober 2016

Skremselspropaganda og udokumenterte påstander. 

Den allsidige bladbete

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsbiolog (Cand.scient.)
Publisert 11. september 2016

Å bli kjent med en ny, næringsrik matvare er både gøy og lærerikt. 

Er noen grønnkål sunnere enn andre?

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsbiolog (Cand.scient.)
Publisert 03. september 2016

Hva er forskjellen på rød grønnkål, svartkål og grønn grønnkål?

Side 2 av 10

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
https://bramat.no/produkter/grotmiks/

Siste fra bramat.no

Frosne grønnsaker – ofte bedre næringsinnhold enn ferske!

Kosthold

Omega-3 kan redde liv. Det er på tide at vi sier det høyt!

Ekspertinnlegg

Bramat tester knekkebrød

Tester

10 øvelser på 10 minutter med Funkygine

Webtrening styrke

Ungdom som spiser frokost får bedre karakterer

Helse

Enkel epleterte med salt karamell

Mellommåltid

Bramat

  • Kosthold
  • Oppskrifter
  • Helse
  • Medlemsklubb
  • Logg inn
  • Søk

Sunn & Sprek

  • Sprek
    • Trening
    • Tips
    • Oppskrifter
    • Registrer
    • Logg inn
© BraMat AS 2011 - 2025
  • Personvern og Informasjonskapsler
  • Kontakt