Foto: matbilder.no

Svinekjøtt i en yoghurtmarinade er nydelig grillmat.

Denne retten er inspirert fra Indonesia hvor yoghurt, lime og koriander ofte blir brukt. Du kan selvsagt marinere koteletter eller svinefilet i samme marinade.

Porsjoner: 2 • Tid: Over 60min minutter • Vanskelighetsgrad: Forholdsvis enkel

Ingredienser

2 stk skinkebiff
3 ss yoghurt naturell
1 ss limesaft
1 ss finhakket frisk koriander

Slik gjør du

  1. Bland sammen yoghurt, limesaft og koriander, slå det ned i en plastpose, og legg kjøttet i. La det marinere i minst to timer.
  2. Ta det ut av posen, krydre med salt og pepper, og grill biffene ca. 2 min på hver side til de er gjennomstekte..
  3. Server gjerne med en dressing laget av det samme som marinaden, tilsatt litt sukker og pepper. NB! Ikke bruk rester av marinaden til dressing da det ikke er lurt med hensyn til bakterier. Lag heller ny.