Nydelig alternativ til salat som tilbehør til grillmat. Enkelt å lage og raskt ferdig på grillen eller i stekeovn.
Porsjoner: 4 • Tid: 20-40 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
1 stk grønn paprika
1 stk gul paprika
1 stk rød paprika
1 stk grønn squash
1 stk løk
1 båt hvitløk
1 ts salt
½ ts pepper
1 ss friske urter (f.eks rosmarin, basilikum, timian)
2 ss olje
Slik gjør du
- Rens og del grønsakene i strimler/biter, løken kan deles i båter.
- Pensle et folieark med olje og legg grønnsakene over.
- Dryss over salt, pepper og urter og evt. resten av oljen.
- Pakk folien tett sammen og legg den på grillen. La pakken grille i ca. 15-20 minutter avhengig av hvor varm grillen er.
Næringsinnhold pr. porsjon
| Næringsstoffer | Innhold |
| Energi | 103 kcal |
| Protein | 1,7 g |
| Fett | 6,2 g |
| Karbohydrater | 5,4 g |
| Jern | 0,7 mg |