Foto: Studiio Dreyer-Hensley/Opplysningskontoret for egg og kjøtt

Det er ingenting i veien med å bruke posesaus. Du kan gjerne piffe den opp litt med de smakene du måtte ønske, vi har valgt sjalottløk og pepper.

Enkel saus som passer til de fleste kjøttretter.

Porsjoner: 4 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

1 pose sjysaus
1 stk sjalottløk
1 ts rød pepper
1 ts grønn pepper

Slik gjør du

  1. Lag saus (følg bruksanvisning på posen)
  2. Tilsett sjalottløk i tynne båter (evt. stekt lett på forhånd), rød og grønn pepper.

Næringsinnhold pr. porsjon

Næringsstoffer Innhold
Energi 20 kca
Protein 0,9 g
Fett 0,34 g
Karbohydrater 3,9 g
Jern 0,4 mg