Foto: melk.no

Sommerfølelse hele året.

Mynten i ispinnene gir ekstra piff til den søte sydhavsfrukten.

Ingredienser

  • 250 g frisk ananas skrelt og delt i biter
  • 2 dl gresk yoghurt med sitron
  • ½ stk banan
  • ca 6 blad frisk mynte mynteblader (smak deg frem til hvor mye mynte som passer for deg)
  • ½ stk lime
  • 1 kiwi

Fremgangsmåte

Aller best er det å bruke fersk anans, men det går fint bra med en boks også, velg en uten tilsatt sukker.

Hell ananas, yoghurt, banan og mynteblader i blenderen din og miks. Om det er litt tykt og vanskelig å få blendet kan du tilsette bitte litt vann for å få fart på sakene. Pass på at du ikke har i alt for mye mynte – da stjeler den hele showet.

Smak til med en skvis med lime. Om du synes du trenger det, kan du også tilsette en skje med honning eller agave.

Skrell kiwien og skjær den i skiver.

I liggende former kan du legge kiwiskivene i bunnen og fylle på med yoghurtblandingen. I stående former kan du fylle med blandingen først og så presse en kiwiskive ned langs kanten på formen i hver ispinne.

Kilde: melk.no