Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Fyll poteten med det du liker best!

Bakt potet er supergodt, og med airfryer blir den skikkelig sprø og digg! Fyll poteten med det du liker best, som skinke, bacon eller chorizo. Her er det bare fantasien som setter grenser!

Til to porsjoner trenger du

  • 2 stk. bakepotet
  • 2 dl rømme
  • 160 g hermetiske maiskorn (liten boks)
  • 0,5 stk. finhakket løk
  • 200 g strimlet kokt skinke
  • 2 ss sennep
  • 1 ts finhakket frisk timian
  • 1 ts finhakket bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 100 g revet ost

Slik gjør du det

1. Bruk en gaffel og stikk mange små hull over hele poteten. Legg poteten i airfryeren og bak på 225 °C i 60 minutter.

2. Lag fyllet ved å blande sammen rømme, mais, finhakket løk, strimlet skinke, sennep, timian, bladpersille, salt og pepper i en bolle.

3. Skjær et snitt i toppen av poteten med en kniv. Bruk en skje til å grave ut halvparten av innholdet og bland potetfyllet sammen med skinkeblandingen.

4. Fordel fyllet i de bakte potetene før du topper med revet ost. Stek videre på 200 grader i 5-10 minutter til osten har smeltet. Tid kan variere mellom produsentene, så sjekk underveis.

Kilde og bilde: www.matprat.no

Annonse:

Sunn&Sprek

Bli med i Sunn&Sprek

Tjenesten er GRATIS og gir deg tilgang til:

  • Webtrening: Tren hvor du vil sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, yoga, eller pilates.
  • Sunne, smakfulle oppskrifter med utregnet energi- og næringsinnhold
  • Nye treningsplaner, oppskrifter og tips hver uke