En enkel og smakfull fiskemiddag.
Gjør en indisk vri på fiskemiddagen og lag denne smakfulle fiskepannen med torsk - kjapt og enkelt å varte opp med i en travel hverdag.
Ingredienser
4 porsjoner
- 200 g fullkornris
- 600 g torskefilet
- 1 stk. purre
- 2 stk. grønn paprika
- 2 ss olje
- 2 ss rød curry paste
- 4 dl lett kokosmelk
- saft og skall av 1 stk. lime
- 4 ss finhakket frisk koriander
- 1 stk. finhakket rød chili
Fremgangsmåte
1. Kok ris etter anvisning på pakken.
2. Skjær torsk i serveringsstykker. Krydre med salt.
3. Skjær purre i skiver og paprika i biter.
4. Ha olje i en varm dyp panne eller bred gryte. Fres purre og paprika til det er blankt.
5. Tilsett curry paste og fres videre i 1-2 minutter. Rør godt så det ikke svir seg.
6. Tilsett kokosmelk og kok opp. Senk varmen og la gryten småkoke i 3-4 minutter.
7. Legg i fiskestykkene og tilsett samtidig skall og saft av lime. Krydre med litt salt og pepper.
8. Legg på lokk og la fisken trekke til den er ferdig, 5-6 minutter, litt avhengig av størrelsen på fiskestykkene. Dryss over hakket koriander og chili før servering.