En enkel og digg koserett.
En fantastisk deilig rett å be venner på, eller rett og slett en rett du kan hygge deg med helt alene.
Ingredienser
4 porsjoner
- 400 g kjøttdeig /karbonadedeig
- 0,5 stk. rødløk
- 1 pose tacokrydder + vann etter anvisning på posen (eller hjemmelaget tacokryddermiks)
- 1 pose tortillachips á 200 g
- 1 boks hermetiske brune bønner , á 285 g
- 2 dl revet hvitost
Topping:
- 1 boks salsa
- 1 stk. avokado , i terninger
- 2 stk. grønn chili , i skiver
- 0,5 potte frisk koriander
Fremgangsmåte
- Fres kjøttdeig og finhakket løk i en varm panne.
- Tilsett tacokrydder, vann og bønner. La sausen småkoke i ca. 5 minutter.
- Legg tortillachipsen på et ildfast fat og fordel kjøttdeigblaningen utover chipsene. Topp med ost.
- Gratiner i stekeovn på 225° C i ca. 5 minutter.
Topp nachosen med salsa, avokado, chili og koriander ved servering.