Så enkelt og så godt! Potetmos fra pose blir aldri det samme igjen etter dette…
Porsjoner: 4 • Tid: 20-40 minutter • Vanskelighetsgrad: Forholdsvis enkel
Ingredienser
10 stk potet
 3 dl lettmelk
 2 ss smør
 1⁄2 ts salt
 1⁄2 ts pepper
 1⁄4 ts revet muskatnøtt
 1 stk egg
Slik gjør du
- Skrell potetene og kok dem møre, uten salt i vannet. Hell av vannet.
 - Mos potetene og rør inn varm melk og smør. Rør godt.
 - Smak til med salt, pepper og muskat. Rør inn egget til slutt.
 
NB! Potetmosen bør ikke koke etter at egget er tilsatt.
Næringsinnhold pr. porsjon
| Næringsstoffer | Innhold | 
| Energi | 242 kcal | 
| Protein | 7,1 g | 
| Fett | 8,8 g | 
| Karbohydrater | 33,0 g | 
| Jern | 1,4 mg |