Lag deg en deilig, varm grønnsaksuppe med kylling. Den er ferdig på få minutter.
Porsjoner: 3 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
1 l vann
 2 stk gulrot
 ca.3⁄4 stk purre
 ca.150 g kålrot
 ca.100 g knollselleri (sellerirot)
 2 stk kyllingfilet i strimler
 1 stk hønsebuljongterning , evt. grønnsaksbuljongterning
 2 ss hakket, frisk kruspersille (kan sløyfes)
Slik gjør du
- Skrell grønnsakene og del dem i små terninger. Skjær kyllingfileten i små strimler.
 - Kok opp vann og salt. Ha i grønnsakene og noen minutter til de er møre.
 - Tilsett kyllingstrimlene når grønnsakene nesten er kokt.
 - Smak til med buljong og eventuelt litt salt og pepper. Ha gjerne litt hakket persille over suppen ved servering.
 
Server grønnsaksuppen med brød eller flatbrød.
Næringsinnhold pr. porsjon
| Næringsstoffer | Innhold | 
| Energi | 165 kcal | 
| Protein | 26,4 g | 
| Fett | 1,4 g | 
| Karbohydrater | 8,9 g | 
| Jern | 1,0 mg |