Matvarer

Kost hold Matvarer, unsplash.com Wesual Click

5 gode grunner til å spise frukt

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsfysiolog (MSc./Cand.scient. ernæringsbiologi)
Publisert 29. juni 2011

Sommerens søte fristelser kan du spise med god samvittighet.

Aronia, superfood på busk

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 20. juni 2011

Sunnere enn blåbær, og mye enklere å plukke.

Dette visste du ikke om økologisk mat

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 15. juni 2011

Økologisk mat er ikke alltid sunnere, men noen økologiske matvarer kan være bedre enn andre.

La barna få yoghurt!

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 20. mai 2011

Saft er en mye større kilde til sukker enn yoghurt.

Pølser uten kjøtt?

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 13. mai 2011

>Noen pølser inneholder kjøtt som ikke kan deklareres som kjøtt.

Frossengrønnsaker er undervurdert!

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 12. mai 2011

Trodde du at ferske grønnsaker er sunnere enn frosne?

Greit å vite om egg

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 12. april 2011

Sunt, godt og nyttig.

Nøkkelhullsmerket mat

Detaljer
Skrevet av: BraMat.no
Publisert 09. mars 2011

Sunt uansett?

Slik finner du det groveste brødet

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 05. mars 2011

Sjekk brødskala’n og grovhetsprosenten

Fjerner Glutamat fra matvarer

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 03. mars 2011

Følger forbrukernes ønske.

Verdt å vite om kjøtt

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 01. mars 2011

Verdt å vite om kjøtt.

Mindre tannskader med melk og ost

Detaljer
Skrevet av: Marianne E. Mathiassen, klinisk ernæringsfysiolog
Publisert 01. mars 2011

Visste du at både melk og ost kan ha en beskyttende virkning på tennene?

Laktose i meieriprodukter

Detaljer
Skrevet av: Marianne E. Mathiassen, klinisk ernæringsfysiolog
Publisert 01. mars 2011

Mange med laktoseintoleranse tåler litt laktose.

Kan melk beskytte mot hjerteinfarkt?

Detaljer
Skrevet av: Marianne Elisabeth Mathiassen, Klinisk ernæringsfysiolog
Publisert 27. februar 2011

Nyere forskning tyder på at melkefett ikke er så farlig som vi har trodd.

Fett fra melk, sunnere enn antatt?

Detaljer
Skrevet av: Marianne Elisabeth Mathiassen, klinisk ernæringsfysiolog
Publisert 27. februar 2011

På 1980-tallet var det udiskutabelt at melkefett var uheldig for helsa. Men hva sier forskerne i dag?

Melk senker blodtrykket

Detaljer
Skrevet av: Marianne E. Mathiassen, klinisk ernæringsfysiolog
Publisert 27. februar 2011

Undersøkelser viser at kalsium fra meieriprodukter reduserer blodtrykket.

Cola eller Cola light?

Detaljer
Skrevet av: Marianne E Mathiassen, klinisk ernæringsfysiolog
Publisert 08. februar 2011

Hva velger du hvis du skal kjøpe deg en brus? ”Vanlig brus” med sukker, eller ”lettbrus” med kunstig søtstoff?

Side 10 av 10

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10