Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:
Annonse:

En super måte å lage middag på! Ha alt i en form og sett den i ovnen - så går resten av seg selv.

Porsjoner: 4 • TId: 20-40 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

600 g renskåret svinekjøtt i strimler fra flatbiff
1 ts grillkrydder
6 dl ukokt hurtigris
6 dl varm hønsebuljong (utblandet)
1 ts gurkemeie
2 stk vårløk
1 båt hvitløk
1 stk rød paprika
2 dl dypfryste erter

Slik gjør du

  1. Ha ris i en ildfast form. Rør gurkemeie i varm buljong og slå dette over.
  2. Skjær vårløk i ringer, paprika i biter, hakk hvitløken og bland dette inn i risen sammen med ertene.
  3. Legg kjøttet på toppen og dryss over krydder. Stek på 200 °C i ca 20 minutter. Sett på grill eller overvarme og stek videre i 3-5 minutter for å få en gyllen brunfarge på kjøttet.

Server med brød.

PSST: Tilsett gjerne hermetiske hakkede tomater sammen med buljongen i trinn 1, for ekstra smak.

Næringsinnhold pr. porsjon

Næringsstoffer
Energi 413 kcal
Protein 40,8 g
Karbohydrater 51,5 g
Fett 3,8 g
Annonse:

Ukens oppskrifter

Siste tester

Visste du at bollene blir like gode selv om du bruker grovt mel?