Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Lurer du på hva du kan kjøpe i julegave til en sporty mann, kone eller venn?

Lyst til å gi en julegave som ikke bare blir nok en ny ”ting”, men som virkelig kan brukes og være til nytte? Hva med å kjøpe en julegave som kan motivere og støtte opp under en aktiv jul og hverdag?

Har du en mann, kone, venn eller kollega som trener mye, vil en slik julegave helt sikkert falle i smak. Men også de som ikke er så aktive fra før, kan bli inspirert til en sunnere og mer aktiv livsstil ved å få en sporty julegave. Da har du ikke bare gitt en ”ting”, men du har vært med å bidra til en sunnere livsstil også.

Her har vi plukket ut noen av våre favorittjulegaver for deg som ønsker å gi utstyr eller opplevelser som inspirerer til en sunn og aktiv hverdag. Dette er bare noen av utallige kule, funksjonelle og smarte ting du kan velge blant hvis du ønsker å gi en sporty julegave.

1. Superundertøy

Skal man være aktiv i vinterhalvåret, er det viktig med skikkelig superundertøy eller ullundertøy. Supertrøye Swix RaceX Bodywear passer til de fleste aktiviteter, både om vinteren og resten av året. Finnes også i blå, og kortermet, med store reflekspartier både foran og bak. Finnes blant annet hos Intersport.

2. Pulsklokke eller aktivtetsbånd

Nye Polar A360 er et aktivitetsbånd, med pulsmåling på håndleddet. Den nyeste aktivitetsmåleren fra Polar, som registrerer all aktivitet hele døgnet uten bruk av pulsbelte (det kan kobles til om ønskelig). Enkel tilkobling til app eller nettlogg. Perfekt gave til både mor, far og kjæreste. Les mer på Polar.

3. Treningsgenser med høy hals

Swix Racex speed Midlayer til både dame og herre, ull- og syntetmix med høy hals og glidelås. Finnes i fargene svart, rød og lilla/blå. Vil du gå for ull, finnes det mye tøft ullundertøy, som for eksempel ulltrøyer fra Moods of Norway.

4. Usynlig refleksspray

Spray til tekstil for treningsøkter og aktiviteter i mørket. Rist godt, spray på ønsket sted og mengde, bli sett i mørket, og vask av. Sprayen finnes også i permanent, synlig type (grå), og til og med for dyr. Husk at sprayen aldri vil kunne erstatte en vanlig refleks, men lyser godt opp om du sprayer nok på for eksempel ryggen, skoene eller sekken. Les mer om de tre ulike typene, og bestill hjem her.

5. Flipbelte

For enkel og sikker oppbevaring av nøkler, bankkort og mobil under aktivitet. Beltet er laget av stretch-materiale og har flere åpninger du putter ting inn i for så å vende beltet innover. Beltet har ingen åpne-lukke mekanisme, men tas på som et skjørt. Ved kjøp av riktig størrelse vil Flipbelt sitte godt under både rolig og mer utfordrende aktiviteter. Det gnager ikke, og kommer i mange farger. Perfekt gave til alle som har irritert seg over løpebelter som glir opp, rister, eller gnager underveis. Les mer på Flipbelt Norge.

6. Kettlebells for hjemme- og utetrening

Perfekt utstyr til trening om du har liten plass, og ønsker stor mulighet til variasjon og trening. Man kommer langt med et par kettlebells i ulik tyngde. Julekulen på bildet veier 32 kg, men kulene fra Sportmaster pro kommer i vektklasser fra 8 kg og oppover. Les mer og klikk hjem nytt treningsutstyr til deg selv eller i gave hos Sportmaster.

7. Ullundertøy

Sporty ullundertøy til dame anbefales til alle som trener utendørs i kulda, eller bare liker å være varm fra innerst til ytterst hele året. Pierre Robert trenings-BH og boksershorts i merinoull og teknisk materiale skal både støtte og holde deg varm under aktivitet. Finnes i fargene grå, navy og irisblå. Ønsker du litt mer farger, så sjekk ut ulltrøyene fra Moods of Norway.

8. Hodetelefoner

Trådløs lyd på trening er et must for mange, og disse hodetelefonene fra Miiego er blant annet testvinnere på Earbuddy.eu. AL3 freedom finnes i både herre og dameversjon, og er et sikkert julegavetips for de fleste. Kjøpes her.

9. Intervalltimer

Gymboss intervalltimer er dingsen som teller sekunder og minutter underveis i treningsøktene, den piper når intervallet skal starte eller avsluttes, slik at du kan trene skikkelig effektivt. Perfekt gave til de både han og henne, og kommer i fagene sort og rosa. Dette er et av mine juleønsker dette året, og vil passe like godt på utetrening som inne i gymsalen. Kjøpes her.

10.Trening- og velværehelg

Start 2016 med en skikkelig trenings- og velværehelg med oss i Sunn&Sprek på fantastiske Kragerø Resort og Spa! Helgen 29.-31 januar arrangerer vi den tiende treningshelgen for spreke deltakere. En helg full av treningstimer med pilates, yoga, bootcamp, styrke, og andre utfordringer, god mat og inngang til hotellets spa og treningsrom. Les mer om helgen vi arrangerte i november her, og ta kontakt med Kragerø Resort & Spa for påmelding. Denne helgen passer for alle som ønsker å starte året på en aktiv måte, ta med deg venninnegjengen, kona eller familien, eller kanskje det er en perfekt julegave til deg selv?

Håper dette ga deg noen ideer til årets julegaveshopping til deg selv og andre.

Innlegget er hentet fra Kunnskapsriktrening.blogg.no

Annonse:

Sunn&Sprek

Bli med i Sunn&Sprek

Tjenesten er GRATIS og gir deg tilgang til:

  • Webtrening: Tren hvor du vil sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, yoga, eller pilates.
  • Sunne, smakfulle oppskrifter med utregnet energi- og næringsinnhold
  • Nye treningsplaner, oppskrifter og tips hver uke