Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Morsomt, effektivt, og verdt hver krone!

Det har etterhvert dukket opp mange små treningssentre i Oslo sentrum. Et av dem er PT-huset som drives av personlig trener Zandra Stenman fra Stockholm. 

Konseptet er personlige PT timer og små gruppetimer med enkel, hardcore trening der slagordet er "sweat is fat crying". 

Bratrening tok turen, og testet ut bootcamp, på PT huset. På denne timen er det plass til max 6 personer, men vi var heldige og var kun to stykker. Dermed fikk vi maks oppfølging, hele timen. 

For tiden holder PT-huset til i rimelig enkle lokaler på Frogner, men nettopp den ujålete stilen på både lokalene og Zandra, gjorde PT-huset til et sted vi gjerne besøker igjen! Her skal det trenes og svettes, glem lipgloss og fancy treningsklær!

Treningsøkten startet med enkel oppvarming, for deretter å kjøre 4 runder med god gammeldags sirkeltrening, der vi vekslet på tilsammen 8 øvelser. Mellom hver runde hadde vi et par minutters pause.

zandra stenman-pthuset-250x193

Runde nummer 1 føltes rimelig grei, ikke bare fordi det var den første, men også fordi Zandra brukte denne runden til å finne ut hvor hardt hun kunne presse oss mht hvor tunge vekter vi skulle bruke, hvor raskt vi skulle løpe på tredemøllen (som var en øvelse) osv. 

Runde nummer 2 gikk også greit, men i runde nummer 3 begynte svetten å sile for alvor. Den siste runden var skikkelig hard, men på en bra måte. 

Avslutningsvis fikk vi hjelp til å tøye stive muskler, en deilig luksus i hverdagen!

Dette var en time som fristet til gjentakelse. Her får du mye for pengene (250 kroner for en time, 200 kroner hvis du har klippekort), for selv om dette egentlig er en gruppetime, fungerer den i prinsippet som en PT time. 

Ønsker du å prøve ut dette konseptet, ta kontakt med Zandra Stenman på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonse:

Sunn&Sprek

Bli med i Sunn&Sprek

Tjenesten er GRATIS og gir deg tilgang til:

  • Webtrening: Tren hvor du vil sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, yoga, eller pilates.
  • Sunne, smakfulle oppskrifter med utregnet energi- og næringsinnhold
  • Nye treningsplaner, oppskrifter og tips hver uke