Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:
Annonse:

La oss vise deg hvor morsomt og effektivt det er å trene ute!

Det er vår, og mange kjenner at overskuddet, kreftene og lysten til å være aktiv blir sterkere i takt med at dagene blir lengre, varmere og lysere. Kanskje har du ikke trent så mye i løpet av vinteren, eller kanskje er du en av dem som har vært regelmessig på treningssenter, men som føler at du trenger litt variasjon i treningen?

For variasjon er nemlig nøkkelen til å komme i enda litt bedre form. Overrasker du kroppen din med nye øvelser og treningsmetoder, vil du garantert få mye bedre effekt enn hvis du gjør de samme øvelsene gang etter gang.

Uansett om du har hatt en litt slapp vinter, eller om du har trent regelmessig men kanskje litt ensidig, har vi ett tips til deg som ønsker en aktiv vår: Tren mer ute!

Derfor bør du trene styrke ute

Utetrening er nemlig et skikkelig kinderegg! Du får trent styrke, du får trent kondisjon, og du kan være ute i frisk luft! Den eneste lille ulempen med å trene styrke ute, er at det kanskje kan være litt vanskelig å vite hva og hvordan du bør trene hvis du ikke har trent styrke ute tidligere.

Derfor har vi i Sunn&Sprek lyst til å invitere deg til GRATIS utetrening nå i vår. Her viser vi deg hvordan du kan trene på tid, i sirkel, og hvordan enkle øvelser kan bli en supereffektiv treningsøkt.

Lag din egen bootcamp.

Bli med på gratis utetrening

Velg mellom utetrening på Fornebu, på Losby Gods, på Voss, eller på Ekeberg.

Kanskje liker du dette så godt at du har lyst til å være med på Treningslørdag på Holmen fjordhotell (20.mai), Spa- og treningshelg på Son Spa (22-24 september), eller Trening- og velværehelg på Kragerø resort (3-5 november)?

Hvis du ikke bor i nærheten av disse arrangementene, men likevel har lyst til å begynne å trene ute; ta en titt på Sunn&Sprek der alle våre medlemmer får ukentlig treningsplan med nye utetreningsøkter hver uke!

Har du lyst på en aktiv vår og sommer, er det altså bare å hive seg med! Og hvis du lurer på hva vi gjør, ta en titt på denne videoen:

Annonse:
Annonse: