Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

La oss vise deg hvor morsomt og effektivt det er å trene ute!

Det er vår, og mange kjenner at overskuddet, kreftene og lysten til å være aktiv blir sterkere i takt med at dagene blir lengre, varmere og lysere. Kanskje har du ikke trent så mye i løpet av vinteren, eller kanskje er du en av dem som har vært regelmessig på treningssenter, men som føler at du trenger litt variasjon i treningen?

For variasjon er nemlig nøkkelen til å komme i enda litt bedre form. Overrasker du kroppen din med nye øvelser og treningsmetoder, vil du garantert få mye bedre effekt enn hvis du gjør de samme øvelsene gang etter gang.

Uansett om du har hatt en litt slapp vinter, eller om du har trent regelmessig men kanskje litt ensidig, har vi ett tips til deg som ønsker en aktiv vår: Tren mer ute!

Hvis du lurer på hva, og hvordan du skal trene ute, så ta en titt på alle våre utetreningsøkter. (Hvis du ikke er medlem, så er det bare å registrere deg, så får du gratis tilgang til alle treningsøkter)

Derfor bør du trene styrke ute

Utetrening er nemlig et skikkelig kinderegg! Du får trent styrke, du får trent kondisjon, og du kan være ute i frisk luft! Den eneste lille ulempen med å trene styrke ute, er at det kanskje kan være litt vanskelig å vite hva og hvordan du bør trene hvis du ikke har trent styrke ute tidligere.

Derfor har vi i Bramat bestemt oss for å gi alle som ønsker det et gratis medlemskap i vår medlemsklubb Sunn&Sprek. Vil du bli gratis medlem kan du registrere deg her.

Som medlem får du tilgang til massevis av treningsvideoer og treningsøkter som du kan gjøre ute, inne, alene eller sammen med andre. Hver uke får forslag til nytt treningsprogram. I tillegg til trening, får du som medlem massevis av tips og inspirasjon til sunn og god mat. Alle oppskrifter er næringsberegnet av vår ernæringsfysiolog.

Lag din egen bootcamp.

Bli med på vår neste treningshelg

Hvis du virkelig vil ha noe å glede deg til, anbefaler vi deg allerede nå å melde deg på en av våre treningshelger.

1.-3. april 2022 arranger vi Spa- og treningshelg på deilige Son spa.

16.-18. september arrangerer vi også Spa- og treningshelg på deilige Son spa. Programmet blir omtrent det samme som vårens helg, og hvis du vil sikre deg plass allerede nå, kan du ta direkte kontakt med Son Spa.

Hvis du lurer på om du skal hive deg med på neste treningshelg, så ta en titt på denne videoen:

Annonse:

Sunn&Sprek

Bli med i Sunn&Sprek

Tjenesten er GRATIS og gir deg tilgang til:

  • Webtrening: Tren hvor du vil sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, yoga, eller pilates.
  • Sunne, smakfulle oppskrifter med utregnet energi- og næringsinnhold
  • Nye treningsplaner, oppskrifter og tips hver uke