Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Når du gjør treningsavtaler, er det lettere å holde motivasjonen oppe.

Å sette av tid til trening kan være vanskelig i en travel hverdag. Det er ofte trening som må vike plass for andre aktiviteter. Hvis du avtaler faste treningstider med en venn blir det lettere å holde på faste treningstider. Da blir trening også en sosial arena der du får påfyll også sosialt.

Avtal med en som gir deg energi

Har du en venn som liker å trene og som du vet fyller deg med energi, kan det være lurt å finne faste treningstiden sammen med den vennen. Du kan også være den som er pådriver for andre, og da får du et større ansvar for å fortsette treningen.

Vil du være motivator eller bli motivert?

Velger du å dra med deg en venn som trenger ekstra hjelp for å komme seg på trening står du overfor et større ansvar. Du må motiveres av å motivere vennen din. Har du en venn som allerede trener og klarer å dra seg selv, så spør om dere kan gjøre en fast avtale om at du skal bli med.

Trener du gruppetrening er sjansen for å fortsette større

Hvis du trives på gruppetrening er det større sjanse for at du klarer å fortsette med treningen stor, der er det flere som drar deg, og gir deg motivasjon. Finn den timen som gir deg motivasjon, bli kjent med instruktøren, og forventningen til at du kommer neste gang gjør at du kommer igjen og igjen.

Det hjelper også å trene med PT

Det samme gjelder dersom du velger å kjøpe trening med en personlig trener. Du kommer på trening for dere har gjort en avtale. Treningen blir mer effektiv når du har en som hjelper deg underveis. Men med en venn kan treningen bli mer effektiv hvis dere hjelper å pushe hverandre.

Trening sammen med andre gir mer energi

De fleste vil merke at de blir motivert av å trene sammen med andre, enten det er konkurranseinstinktet eller det sosiale ved treningen som holder deg i gang. Lag en konkurranse eller en utfordring til hverandre og kos dere på veien.

Hvem skal være din motivasjonsvenn?

Annonse:

Sunn&Sprek

Bli med i Sunn&Sprek

Tjenesten er GRATIS og gir deg tilgang til:

  • Webtrening: Tren hvor du vil sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, yoga, eller pilates.
  • Sunne, smakfulle oppskrifter med utregnet energi- og næringsinnhold
  • Nye treningsplaner, oppskrifter og tips hver uke