Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:
Annonse:

Viktig å prioritere seg selv.

Det er januar, og du er kanskje allerede lei av å lese om kosthold, trening og slanking? Eller har du bestemt deg for at 2018 skal bli året der du en gang for alle kommer inn i en sunn og aktiv livsstil, men så har du liksom ikke kommet helt i gang enda? Det gjør ingenting, året har så vidt startet, og du har massevis av tid foran deg til å finne frem til en sunn hverdag som passer deg.

Det er nemlig det som er hele trikset: Hvis du ønsker å spise litt sunnere, trene litt mer, og kanskje også gå ned noen kilo, så er det viktig at du gjør det på en måte som passer deg og din hverdag. Ikke legg opp til trening du egentlig ikke liker, eller et kosthold som altfor langt fra det kostholdet du har i dag. Gjør heller små enkle endringer som du vet du kan leve med. Da er sjansen stor for at du lykkes!

Vennligst registrer deg (gratis medlemskap), eller logg inn for å lese hele artikkelen.

DIN UKE

Oppskrifter