Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Rask å lage, både til en og til flere.

Hva spiser du når du ikke har lyst å lage en komplisert middag eller når du må spise alene? Tyr du til en pizza fra frysen? Denne retten tar det like lang tid å lage som spagettien skal koke, nemlig 8-12 minutter. Gevinsten er en middag som gjør godt for både gane og helse.

Her kan du lese 10 gode grunner til å lage denne middagen.

Ingredienser

1 porsjon

  • 50 gram spagetti, ukokt
  • 1-2 vårløk, finhakket – eller finhakket purre eller en stilk stangselleri
  • 1-2 fedd hvitløk, finhakket
  • 2-3 ss pesto (helst laget på olivenolje)
  • 1 ss olivenolje
  • 1 boks tunfisk i vann, avrent
  • 2 ss pinjekjerner
  • 1 ss revet parmesan
  • 1-2 ss finhakkede grønne urter, f.eks. persille eller basilikum
  • Pepper og salt

Fremgangsmåte

Kok spagettien som anvist på pakningen. I mellomtiden lar du vannet renne av tunfisken og hakker grønnsaker. Når spagettien er ferdig kokt (al dente). Blander du godt inn i løk, pesto og olivenolje. Vend inn tunfisken. Strø over pinjekjerner, parmesan og urter. Krydre med nykvernet pepper og litt salt.

Hentet fra bloggen: Lise von Krogh - Enkelt, sunt og godt

Annonse:
Annonse: