Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:
Annonse:

Svinefilet, grønnsaker, frukt, hvitvin med mer pakkes inn i aluminiumsfolie. Stekes på grillen eller i stekeovn. Lettlaget og godt!

Porsjoner: 4 • Tid: 20-40 minutter • Vanskelighetsgrad: Forholdsvis enkel

Ingredienser

450 g indrefilet av svin
1 stk brokkoli
3 bunt vårløk
3 stk gulrot
2 båt hvitløk
1 stk rød paprika
2 dl hvitvin
30 stk stenfrie grønne druer
1 ss finhakket frisk oregano
1 ss finhakket frisk basilikum
3 ss olivenolje
2 ts salt

Slik gjør du

  1. Bruk tykk aluminiumsfolie. Riv aluminiumsfolien i fire ruter à 60 x 30 cm og brett den dobbelt 30 x 30 cm.
  2. Brun kjøttet raskt i en stekepanne med litt olje. (Ikke gjennomstekt!)
  3. Lag lange flak av gulrøttene med en ostehøvel. Del grønnsakene i passe store biter (druene hele) og fordel alt likt på foliebitene.
  4. Ha kjøttet over grønnsakene og urtene. Krydre med nykvernet pepper og Maldon-salt. Brett opp kanten på folien og hell 1/2 dl hvitvin over hver. Lag knytte av foliebitene. Lukk godt på toppen.
  5. Stekes i ovn eller over grill i 15 minutter på 250 grader.

Server med godt, ferskt brød, olivenolje og Maldon-salt.

Næringsinnhold pr. porsjon

Næringsstoffer Innhold
Energi 320 kcal
Protein 26 g
Fett 12,6 g
Karbohydrater 18 g
Jern 0,6 mg
Annonse:
Annonse: