Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:
Annonse:

Bramat er en uavhengig kunnskapsbedrift som i tillegg til å utvikle og drifte nettstedet BraMat.no yter rådgivende tjenester innen kosthold, trening og helse.

Vi utfører en rekke oppdrag innen ernæring, slik som undervisning, foredrag og kurs, produktrådgivning, matmerking, personlig rådgivning, utvikling av informasjonsmateriell, og rådgivning for omlegging av kosthold i bedrifter og på plattformer.

Vi skriver også bøker om ernæring, og bidrar som eksperter i blader som Shape-up, Tara, Norsk Ukeblad.

BraMat drives i dag av klinisk ernæringsfysiolog Cathrine Borchsenius og ernæringsbiolog Lise von Krogh. I tillegg har vi knyttet til oss flere dyktige eksperter innen ernæring og helse.

Les mer om de tjenestene vi tilbyr her.

Vi driver også nettstedet Bratrening.no, der vi har flere dyktige eksperter innen trening.

Kontakt

Cathrine Borchsenius
e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
tlf: 930 09 871

Lise von Krogh
e-post:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
tlf: 913 47 150

Teknisk ansvarlig:
Erik Helgeneset
e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.