Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

© 2011 - 2017 BraMat AS
Annonse:
Annonse:

Ingefær har vært dyrket i Kina, India og flere afrikanske land i mange tusen år. Frisk ingefær er nydelig i kjøttretter. Bli kjent med den. I denne retten er det frisk ingefær.

Porsjoner: 4 • Tid: 20-40 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

500 g renskåret svinekjøtt i strimler
2 ss olivenolje
2 båt hvitløk
1⁄2 ss rød karripasta
1 stk frisk ingefær (ca. 2 cm liten bit)
1 stk purre
1⁄2 stk brokkoli
1 stk rød paprika
2 dl hønsebuljong (utblandet)
1 ss maisstivelse (maizena)
3 dl jasminris

Slik gjør du

  1. Sett på risen først!
  2. Varm oljen i en wok eller stekepanne. Ha i finhakket hvitløk og fres sammen med kjøttet. Ta det ut av panna.
  3. Skjær grønnsakene i strimler og finhakk ingefær. Fres dette i karripastaen i 2-3 minutter.
  4. Ha kjøttet oppi og tilsett buljongen. Rør maizena ut i en kopp med litt vann, og rør det inn.

Serveres med jasminris.

Næringsinnhold pr. porsjon

Næringsstoffer Innhold
Energi 424 kcal
Protein 34,7 g
Fett 8,5 g
Karbohydrater 52,1 g
Jern 2,8 mg
Kilde: Matprat.no
Annonse:
Annonse: