Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

© 2011 - 2017 BraMat AS
Annonse:
Annonse:

En norsk variant av en buddhabolle med poteter og tomater. 

Serveres som en egen rett eller som tilbehør til middagen. 

Ingredienser

4 porsjoner

  • 16 stk små potet
  • 16 stk rød cherrytomat
  • 20 stk sorte oliven
  • 2 stilk stilkselleri (stangselleri)
  • 4 ss pinjekjerner
  • ½ stk rødløk
  • mynteblader
  • 4 ss olivenolje
  • 2 ss hvitvinseddik

Fremgangsmåte

Kok potetene møre i vann. Del dem i to.
Del tomatene i to og skjær stilksellerien i tynne skiver. Rist pinjekjernene lett i varm og tørr panne.
Skjær rødløk i skiver. Bland alle ingrediensene og fordel i fire boller. Drypp olje og eddik over til slutt.

Kilde: Frukt.no
Annonse:
Annonse: