Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

© 2011 - 2017 BraMat AS
Annonse:
Annonse:

Du har alltid tid til en wok.

Ha alle ingrediensene klare på forhånd, da er det bare å svinge woken og servere rykende ferskt!

Porsjoner: 2 • Tid: 20-40 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

300 g renskåret svinekjøtt i strimler
2 ss olje til steking
2 stk vårløk eller 1/2 purre i terninger
1 stk gul paprika i strimler
1 stk rød paprika i strimler
1 boks hermetiske bambusskudd
150 g bønnespirer

Woksaus:

1 dl kjøttbuljong (utblandet)
2 ss soyasaus
1 ss maisstivelse (maizena)
1 ts revet frisk ingefær
1 dl cashewnøtter

Slik gjør du

  1. Fres kjøttet raskt i en panne eller wok i små porsjoner. Legg kjøttet til side på en tallerken.
  2. Vask og skjær opp grønnsakene og fres dem i pannen et par minutter.
  3. Bland sammen alle ingrediensene til sausen i et desilitermål og hell blandingen over grønnsakene. Kok opp og legg i kjøttet.
  4. Dryss over cashewnøttene rett før servering.

Tips:
Fres alltid det strimlede svinekjøttet i små porsjoner, 150 g – 200 g om gangen. La kjøttet hvile mens du woker grønnsakene. Har du ikke wok, bruk en stekepanne med høye kanter.

Annonse:
Annonse: