Foto: Matprat

En enkel og smakfull fiskemiddag. 

Gjør en indisk vri på fiskemiddagen og lag denne smakfulle fiskepannen med torsk - kjapt og enkelt å varte opp med i en travel hverdag.

Ingredienser

4 porsjoner

  • 200 g fullkornris
  • 600 g torskefilet
  • 1 stk. purre
  • 2 stk. grønn paprika
  • 2 ss olje
  • 2 ss rød curry paste
  • 4 dl lett kokosmelk
  • saft og skall av 1 stk. lime
  • 4 ss finhakket frisk koriander
  • 1 stk. finhakket rød chili

Fremgangsmåte

1. Kok ris etter anvisning på pakken.

2. Skjær torsk i serveringsstykker. Krydre med salt.

3. Skjær purre i skiver og paprika i biter.

4. Ha olje i en varm dyp panne eller bred gryte. Fres purre og paprika til det er blankt.

5. Tilsett curry paste og fres videre i 1-2 minutter. Rør godt så det ikke svir seg.

6. Tilsett kokosmelk og kok opp. Senk varmen og la gryten småkoke i 3-4 minutter.

7. Legg i fiskestykkene og tilsett samtidig skall og saft av lime. Krydre med litt salt og pepper.

8. Legg på lokk og la fisken trekke til den er ferdig, 5-6 minutter, litt avhengig av størrelsen på fiskestykkene. Dryss over hakket koriander og chili før servering.

Kilde og bilde: Matprat.no