Foto: Matprat.no

En enkel og digg koserett.

En fantastisk deilig rett å be venner på, eller rett og slett en rett du kan hygge deg med helt alene.

Ingredienser

4 porsjoner

  • 400 g kjøttdeig /karbonadedeig
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 pose tacokrydder + vann etter anvisning på posen (eller hjemmelaget tacokryddermiks)
  • 1 pose tortillachips á 200 g
  • 1 boks hermetiske brune bønner , á 285 g
  • 2 dl revet hvitost

Topping:

  • 1 boks salsa
  • 1 stk. avokado , i terninger
  • 2 stk. grønn chili , i skiver
  • 0,5 potte frisk koriander

Fremgangsmåte

  1. Fres kjøttdeig og finhakket løk i en varm panne.
  2. Tilsett tacokrydder, vann og bønner. La sausen småkoke i ca. 5 minutter. 
  3. Legg tortillachipsen på et ildfast fat og fordel kjøttdeigblaningen utover chipsene. Topp med ost.
  4. Gratiner i stekeovn på 225° C i ca. 5 minutter.

Topp nachosen med salsa, avokado, chili og koriander ved servering. 

Kilde og bilde: Matprat.no